Ben je op zoek naar een lekkere lunch of pittige snack?
Dan is onze Mexicaanse Kip Quesadilla uit eigen keuken een prima keuze!
High Protein Quesadilla
Tortilla's gevuld met kip, paprika, mais, mozzarella en een heerlijke huisgemaakte salsa saus.
Warm ze gemakkelijk op in de pan of in oven/magnetron
Ingrediënten:
Quesadilla kip:
Quesadilla |
Pulled chicken |
Paprikamix |
Mais |
Cheddar rood 50+ geraspt (incl. lactose) |
Saus |
Quesadilla tonijn:
Quesadilla |
Tonijn |
Paprikamix |
Mais |
Geraspte mozzarella (incl. lactose) |
Saus |
Opwarminstructies
De quesadilla's van The Muscle Chef zijn al volledig gegaard en kunnen daardoor eenvoudig en snel opgewarmd worden.
Opwarmen in de magnetron:
Prik enkele gaatjes in het folie van de maaltijdverpakking en verwarm de ‘’ontdooide quessadilla’’ op 600/750 Watt 2 tot 3 minuten.
Wanneer de quesadilla nog geheel bevroren is, adviseren wij om de maaltijd eerst 3 tot 4 minuten te ontdooien op een lage stand (200/300 Watt) en daarna 2 tot 3 minuten op 600/750 Watt.
- De quessadilla is het lekkerst wanneer hij een dag van tevoren uit de vriezer gehaald wordt, om rustig in de koelkast te kunnen ontdooien alvorens ze verwarmd worden.
Opwarmen in de oven: Verwijder de maaltijdverpakking en plaats de quesadilla in het midden van een voorverwarmde oven (max.120 graden) in een ovenschaal en verwarm deze 10 tot 12 minuten.
Opwarmen in de pan:
Dit is misschien wel de lekkerste manier om onze quesadilla's op te warmen! Verhit de pan op middelmatig vuur en voeg naar wens een klein beetje Low calorie (olijf)olie Cookingspray toe https://www.themusclechef.nl/etenswaren-drinks/bakspray/.
Opwarmen op de contactgrill:
Zet de grill aan en als deze opgewarmd is leg de quessadilla erop. Verwijder de quessadilla als deze naar wens gegrild is.
Bewaren:
Onze quessadilla's blijven 6 maanden goed in de vriezer bij een temperatuur van -18 graden, uit de vriezer in de koelkast blijven de maaltijden 3 dagen goed mits gekoeld op een temperatuur tussen 2-4 graden.